Morris (Del 2)

Fyra veckor går fort, M har bjudit på en hel del att jobba med men vilken underbart go kille det fanns under ytan av all stress. Det största utmaningen i starten av vistelsen var maten, M matvägrade i nästan 9 hela dagar. Vi brukar inte stressa upp oss om en hund inte äter på några dagar, efter dag 6 började iallafall mina tankar att snurra och jag ljuger om jag säger att jag inte började bli orolig. Efter många om och men så kom M igång med ätandet till slut.

Den störta utmaningen i slutet av vistelsen var förberedelserna inför hemgången, att istallera honom i hemmamiljön. M som individ är en väldigt känslig och alert kille, han har lätt för att bli överaktiv. Vilket gör att han kräver ett större lugn i handlandet från sin ägare än de flesta fallen, M är extremt känslig för omgivningens energier. Matte har mycket att smälta nu efter gårdagens hemkonsultation, det blir lätt mycket man ska hålla reda på i början innan man själv fått in de nya rutinerna. Men vilket tålamod hans matte besitter, med lite tid och extra stöttning nu efteråt så vet jag att de kommer att lyckas.

-Morris, du är en hund att minnas. Hoppas att vi ses snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: