Galgon Märta är uppe för adoption!

Född: 2013-11-15

Kastrerad: Ja

Vaccinerad och avmaskad: Ja

Försäkring: Olycksfallförsäkring hos If

Märta är en härlig och ståtlig galgo tik på ca 7 år. Hon är för det mesta en lugn och sansad dam med en mjuk & behaglig utstrålning. Märta är en medelenergisk hund, d.v.s att hon är anpassningsbar på det viset att hon lika gärna hänger med på långpromenader så som hon njuter av en heldags hemmamys i sin mjuka sköna bädd.

Hon går fint i koppel och hundmöten är inga problem men på skogspromenader behöver hon tydlig vägledning om det finns vilt då hon har en jaktdrift, därför ska Märta inte dela hem med katt eller andra smådjur. Märta vill helst bo i ett lugnare område, hon kan bo med äldre barn.

Märta har integritet och kan till en början vara lite reserverad i nya relationer så hon vill bli bemött på ett lugnt och respektfullt sätt av både människor och andra hundar. Märta kan uppskatta sällskap av en annan lugn och mjuk hund men hon kan också likagärna bo som ensamhund då hon är ganska ointresserad av andra hundar, i sitt nuvarande jourhem bor Märta med två andra hundar och det fungerar bra.

Märta har ett visst resursförsvar, när man lärt känna henne och byggt upp relationen så har hon ofta inga större problem med att man tar ifrån henne saker som exempelvis leksaker. Man måste ha en bestämd men lättsam hand med Märta.

Märta söker dig som är lättsam, trygg, strukturerad och som vill ha en härlig bästa vän vid sin sida i ur och skur. Är du rätt för Märta? Skicka ett mejl så hörs vi av!

Adoptionsavgift: 4000kr

3 reaktioner till “Galgon Märta är uppe för adoption!

 1. Hej!
  Jag söker sällskap till min 12-åriga whippettik. Jag kan erbjuda ett tryggt hem med liten tomt och 15 års erfarenhet av vinthundar. Jag har barn varannan vecka (8 och 10 år) och har möjlighet att ofta arbeta hemifrån även när det inte är pandemi. Hör gärna av dig så kan jag berätta mer! Hälsn Elin

  Gilla

   1. Men jag hittar ingen mailadress här till dig och vill inte publicera mitt telefonnummer så att alla ser.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: