21/8 – 23/8 HUNDKLASS I HUNDKOMMUNIKATION

DSC_1686_edited.jpg

Tid: 18:00-20:00 alla tre kvällar.

Plats: Odensbacken (exakt adress kommer…)

Våra hundar har många sätt att uttrycka sig på, deras språk består av signaler via kroppsspråk, verbala ljud, doftmarkeringar och handlingar. Våra hundar kommunicerar med oss hela tiden i vår vardag, många gånger tänker vi inte på att hundens små vardagliga handlingar faktiskt betyder något. Man kan säga att våra hundar ständigt ställer ”frågor”, frågor vars svaren är avgörande för hur våra hund kommer att känna och reagera på sin omgivning.

Har ni en hund som är kräsen med maten, hoppas på gäster, drar i kopplet, skäller okontrollerat, gör utfall på promenaden m.m? Eller vill ni bara stärka relationen med er hund och lära mer om hundens kommunikation?

Då är denna kurs för er!

Under tre kvällar kommer man få lära sig både teoretiskt och praktiskt om hundens tysta signaler, vad de betyder och hur vi med lugna, odramatiska handlingar kan få rätsida på stora som små problem i vardagen.

Kursen kommer att hållas av Tony Knight på engelska, jag hjälper till med översättning om det behövs. Vill ni veta mer om kursen eller göra en anmälan klickar ni på länken —> Kontakta oss

Pris: 1400kr/1 person + 1 hund, 2000kr/2 personer + 2 hundar

OBS! Platserna är begränsade, maxantalet deltager är 10st.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.