Aktiviteter

AKTIVITETER

För att skapa och upprätthålla balans i relationen med sin hund.

Våra aktiviteter är för hundar som har varit på en konsultation eller har deltagit på någon av våra kurser.


VÅRA AKTIVITETER:

FLOCKPROMENAD, är ca 60 min.

Kom och gå med oss. Din hund får känna på hur det är att vara delaktig i en flock som är i rörelse, den får lära sig samspela och integrera med andra hundar på ett helt annat plan. Du får känna på hur det är att gå med många hundar, lära dig hur stark inverkan en promenad kan ha på dig och din hunds relation.

TRYGGA HUNDMÖTEN, är ca 60 min.

Ett träningstillfälle där man under kontrollerade former tränar på just hundmöten. Vi hjälper er att förstå; varför problem kan uppstå, eran egen hunds signaler, vad ni bör titta på hos den mötande hunden och hur ni kan guida er hund på ett lugnt och pedagogiskt sätt genom situationen.

PASSIVITET & IMPULSKONTROLL, är ca 60 min.

Hjälp din hund att hitta ett inre lugn så den lättare kan koppla av i olika miljöer, i samband med att hunden lär sig koppla av får den också en bättre själv och impulskontroll. Avkoppling och vila i kombination med rätt motion är nyckeln till en mer avslappnad & stressfri hund.

SÄKER SOCIALISERING, är ca 60 min.

Socialisering med andra hundar är så mycket mer än att bara låta dem leka tillsammans, leken är endast liten del av det sociala samspelet. Under Säker Socialisering lär du din hund att samspela och umgås runt andra hundar utan en massa stim och stoj.


AKTIVITETSDAGAR

På en aktivitetsdag erbjuds upp till 3 olika aktiviteter, de dagar vi erbjuder flera aktiviteter efter varandra ni kan välja om ni vill delta på 1 eller flera av aktiviteterna.

Priser:

  • 1 aktivitet – 200kr/ekipage
  • 2 aktiviteter – 300kr/ekipage
  • 3 aktiviteter – 400kr/ekipage


INSTÄLLD!

TRYGGA HUNDMÖTEN + FLOCKPROMENAD + SÄKER SOCIALICERING
  • Var: Idrottsvägen 4 (Odenvallen)
  • När: Lördagen den 29 Maj
  • Tid: Trygga hundmöten 10:00, Flockpromenad 11:00, Säker socialisering 12:00

Anmälan ska ske via mejl eller sms, en anmälan är bindande.