Beteendeträning

BETEENDETRÄNING

Låt oss hjälpa dig att förbättra din relation med din hund.

KONSULTATIONER

TELEFONRÅDGIVNING

Har ni funderingar kring eran hunds beteende, har ni frågor om våra tjänster? Rådgivning kostar ingenting, tveka aldrig att höra av er!

-Vi hjälper dig att hitta rätt träningslösning för dig och din hund.

PRIVATKONSULTATION

En konsultation är ca 2 timmar. Under konsultationen går vi igenom vad som upplevs som problem och vad ni vill uppnå. Därefter går vi igenom vad som observerats, vilka ändringar vi rekommenderar och varför.

HEMKONSULTATION

En hemkonsultation är ca 3 timmar, milersättning tillkommer på 20kr/mil. Vi ses hemma hos er, vi börjar med samtal för att sedan gå över till praktiska moment. Precis som i ovanstående tjänst observerar vi och ger er råd om vilka ändringar ni bör göra och varför.

TELEFONKONSULTATION

Telefonkonsultationen är ca 90 min. När konsultationen är bokad mejlas E-boken FRÅN HUNDENS SIDA till er. Boken ska läsas igenom av alla vuxna i hemmet innan konsultationen. Vi kommer sedan via telefon guida er på ett djupare plan i hundens kommunikation, samt svara på era frågor och funderingar.


BOARD & TRAIN – PROGRAM

Här får hunden lära sig att fungera i en flock och öva sitt hundspråk, lugnt möta samhällets utmaningar, lära sig att koppla av och att förstå regler, gränser och begränsningar. Allting för att nå ett harmoniskt liv. Board & Train innebär att man lämnar in sin hund hos oss under en period för träning eller rehabilitering, hur länge varierar beroende på problematik och grad. I samråd med ägaren kommer vi överens om en lämplig tidsplan. Board & Train programmen inleds med en konsultation och avslutas med en konsultation.

B&T BETEENDETRÄNING – 4 VECKOR

Beteendeträning vänder sig till lättare problematik, så som; osäkerhet, överexaltation (ex. hoppande på gäster, dragande i koppel, bitande i koppel och dylikt).

Under första kosultationen avgör vi vilken grad av problematik er hund har och vilket B&T-program som passar er hund bäst.

B&T REHABILITERING – FRÅN 5 VECKOR

Rehabilitering vänder sig till svårare problematik, så som; Separationsångest, rädsla & fobier, hyperaktivitet & hög stress, utfall (på promenaden, mot gäster i hemmet & dylikt), maniska beteenden och aggressivitet.

Vi kommer överens om en rimlig tidsplan under den första konsultationen.

6 V. REHAB8 V. REHAB10 V. REHAB
24.000kr30.000kr36.000kr

PRIVATLEKTIONER

För er som gått en konsultation eller genomfört något av våra Board &Train – program.

PRIVATLEKTION

En privatlektion är ca 60 min. För påfyllnad av mer praktiskt och teoretisk kunskap, vi ses alltid hemma hos oss. Vi hjälper er att utvecklas ännu mer på de områden du och din hund behöver stärkas i.

Exempel; hundmöten, miljöträning, passivitet, socialicering m.m.

5 LEKTIONER10 LEKTIONER
3250kr6000kr