Privatlektioner

BETEENDETRÄNING

Låt oss hjälp dig att förbättra din relation med din hund.

RÅDGIVNING, 0kr

Har ni funderingar kring eran hunds beteende, har ni frågor om våra tjänster? Rådgivning kostar ingenting, tveka aldrig att höra av er! Vi hjälper dig att hitta rätt träningslösning för dig och din hund.


PRIVATTRÄNING

Lär dig förstå din hund och hur du påverkar din hunds beteende, vi analyserar både dig och din hund för att kunna individanpassa och ta fram rätt träning för er.

STARTKONSULTATION (Ny kund), Fr. 2000kr

Som ny kund börjar man alltid med en 2 timmars konsultation. En konsultation börjar med samtal för att sedan gå över till praktiska moment. Därefter går vi igenom vad som observerats i de praktiska momenten, vilka ändringar vi rekommenderar och varför.

  • Startkonsultation 2000kr
  • Hemkonsultation 2500kr + milersättning 20kr/mil
  • Akutkonsultation 3000kr (Vardagkvällar kl.18:00 & Lördagar kl.16:00)

PRIVATLEKTION (Återkommande kund), 900kr

En privatlektion är 60 min. För påfyllnad av mer praktiskt och teoretisk kunskap. Vi hjälper er att utvecklas ännu mer på de områden du och din hund behöver stärkas och få mer kunskap & stadga i, exampel; hundmöten, miljöträning, passivitet, socialicering m.m.

PRIVATKURSPAKET (Rekommenderas), Fr. 4500kr

Det som skiljer privatkurspaketet från att boka separata lektioner är att i paketet ingår träning i olika miljöer, teoretiskt underlag, träningsverktyg & tillbehör, hemläxor och fri support via mejl & telefon.

  • 1 Startkonsultation & 2 privatlektioner 4500kr
  • 1 Startkonsultation & 4 privatlektioner 6000kr

Önska bokning av konsultation eller privatlektion här!