NEWS!

Hundklass 13-15/4

Plats: Odensbacken (Exakt plats kommer senare)

Kursen är uppdelad på tre dagar: Fredag 18:30-20:30, Lördag – Söndag 9:30- ca 12:00

Kursen hålls på Engelska, men låt inte det hindra er. Både jag och Magdalena från Maggies Hunderi kommer finnas på plats för översättning och stöttning. Tony är internationell Dog Listener, han jobbar världen över, bland annat i USA, Europa och i Australien.

Tony jobbar med en metod som heter Amichien Bonding, som han tagit efter sin mamma Jan Fennell. Metoden är mjuk och helt på hundens villkor. Vi lär oss att kommunicera och använda hundens naturliga signaler, med hjälp av hundens naturliga språk kan vi åtgärda beteendeproblem på ett lugnt, positivt och skonsamt sätt. Även kunna fördjupa och stärka en redan bra relation med sin hund.

På fredagen kör vi endast teori, utan hundar. Lördag – Söndag sätter vi teorin i praktiken, mer info om kursens upplägg får ni via mejl när ni bokat en plats.

Platserna är begränsade så skynda er att boka!

Pris: 1400kr (1 person & 1 hund), 2000kr (2 personer & 2 hundar)

Man betalar in en bokningsavgift på 300kr (återbetalas ej vid ångrat köp), resterande belopp betalas senast dagen innan kursstarten.

Om ni inte vill missa denna unika möjlighet görs anmälan till:

dogsofdiva@outlook.com

Badar i studier…

28548338_10155504501813931_1698813709_o_edited.jpg

Det här på bilden ovan är bara en liten bråkdel av det material jag gått igenom till min nästa bok där jag granskar de olika hundsyner som finns, jag hoppas att den ska vara klar till våren nästa år.

Hundvärlden idag är en kluven värld, med många olika åsikter, tolkningar och syner. Vad är rätt, vad är fel, vart kommer alla tolkningar ifrån? Det finns otroligt mycket att nysta i, några knutar har redan börjat redas ut. Det är väldigt intressant, samtidigt som det är väldigt förvirrande emellanåt.

Jag har denna månad bland annat läst ut fyra hundböcker, skrivna av samma författare. I alla fyra böcker upprepas samma saker om igen och inte mycket nytt tillkommer. I ena kapitlet står det ”si”, för att sedan i andra kapitlet skriva ”så”, personen säger helt plötsligt emot sig själv och sina tidigare påståenden. En aning kluvet budskap med andra ord.

Hittills i de böcker som jag läst står det mest om vad man inte ska göra, det går ner på detaljnivå om hur mycket fel andra gör, det pekas ständigt finger åt alla håll. Lösningarna på hur man ska göra och varför är nästintill bortglömda och utgör en otroligt liten del i dessa böcker.

Jag har även läst och gått igenom ca 200 forskningsstudier idag inom hund, varg, likheter, samspel m.m. från världen över, det är att bita i. Tack och lov verkar världens vargexperter vara enade och har samma slutsatser och teorier, vilket underlättar på den delen iallafall.

Nu ska jag sammanställa mina nuvarande frågetecken, skicka iväg dem, hoppas på svar snarast 🙂

Föreläsning – Påminnelse

mervifacebook_edited.jpg

NU ÄR DET BARA EN VECKA KVAR TILL FÖRELÄSNINGEN – DET GODA HUNDÄGARSKAPET, ÄN FINNS DET LEDIGA PLATSER KVAR!

Plats: Idrottsvägen 4, 715 32 Odensbacken

Tid: 13:00-16:00 (Fikapaus på 20 minuter)

Mervi Kärki från Hundinspiration kommer och föreläser om hundens naturliga språk och berättar hur hon med sin första hund Kenzo lyckades vända sin desperation till inspiration. Att leva med hund är underbart, men för alla är det inte alltid så. Både jag och Mervi har haft en tuff start med våra hundar och det var till en början allt annat än njutbart.

Med kunskap om hundens språk så hjälper vi dig att utvecklas i rätt riktning om du t.ex. har en hyperaktiv, aggressiv, reserverad, osäker, eller stressad hund. Vi kommer hjälpa dig förstå VARFÖR din hund gör som den gör och VAD du kan göra när trassliga situationer uppstår i er vardag. Föreläsningen är även till för dig som bara vill bygga en djupare förståelse och stärka relationen med din hund. Du behöver heller inte vara hundägare, utan är du bara intresserad av att lära dig mera om hund så är du också välkommen att delta.

Det kommer också finnas tid till dina egna frågor och funderingar. Min bok ”TALA HUND” – Tyst kommunikation kommer även gå att köpa på plats för 180kr.

Varmt välkommen att vara med, hoppas vi ses!

Anmäl dig till: dogsofdiva@outlook.com

Kostnad: 300kr/person (fika ingår), som betalas i förskott, återbetalas ej vid ångrat köp.

Tips: Ta med alla familjemedlemmar så ni alla får samma information. Då blir det lättare att samarbeta på hemmaplan.

Ny tjänst!

DSC_1865_edited.jpg

Konsultation ”Basic”, är ca 2 timmar och kostar 1250kr:

Denna tjänst är till för er som är nyblivna hundägare eller för er som bara vill ha förebyggande råd och tips för att undvika framtida problem i relationen till sin hund. Det går till ungefär på samma sätt som en vanlig konsultation.

Att förebygga är ett bättre alternativ än att rehabilitera ❤

News

DSC_1723_edited.jpg

Nya saker kommer, andra går nu bort. Bloggen har blivit en flik för NEWS, här kommer ni finna senaste nytt och vad som ska hända hos oss framöver.

Planer inför våren:

-Hunddagis

-Hundpensionat

-Hundkurs med Tony Knight

Planer inför sommaren:

-Webbshop