Föreläsning – Påminnelse

mervifacebook_edited.jpg

NU ÄR DET BARA EN VECKA KVAR TILL FÖRELÄSNINGEN – DET GODA HUNDÄGARSKAPET, ÄN FINNS DET LEDIGA PLATSER KVAR!

Plats: Idrottsvägen 4, 715 32 Odensbacken

Tid: 13:00-16:00 (Fikapaus på 20 minuter)

Mervi Kärki från Hundinspiration kommer och föreläser om hundens naturliga språk och berättar hur hon med sin första hund Kenzo lyckades vända sin desperation till inspiration. Att leva med hund är underbart, men för alla är det inte alltid så. Både jag och Mervi har haft en tuff start med våra hundar och det var till en början allt annat än njutbart.

Med kunskap om hundens språk så hjälper vi dig att utvecklas i rätt riktning om du t.ex. har en hyperaktiv, aggressiv, reserverad, osäker, eller stressad hund. Vi kommer hjälpa dig förstå VARFÖR din hund gör som den gör och VAD du kan göra när trassliga situationer uppstår i er vardag. Föreläsningen är även till för dig som bara vill bygga en djupare förståelse och stärka relationen med din hund. Du behöver heller inte vara hundägare, utan är du bara intresserad av att lära dig mera om hund så är du också välkommen att delta.

Det kommer också finnas tid till dina egna frågor och funderingar. Min bok ”TALA HUND” – Tyst kommunikation kommer även gå att köpa på plats för 180kr.

Varmt välkommen att vara med, hoppas vi ses!

Anmäl dig till: dogsofdiva@outlook.com

Kostnad: 300kr/person (fika ingår), som betalas i förskott, återbetalas ej vid ångrat köp.

Tips: Ta med alla familjemedlemmar så ni alla får samma information. Då blir det lättare att samarbeta på hemmaplan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.