Ämne: Min flock


”Hej! Ser att du skriver på hemsidan att du använder din flock i ditt arbete med andra hundar, på vilket sätt är de med och hjälper till?”

Min flock är bra att ha till hands när jag ska utbilda hundägare i bland annat socialiserings delen. Hur man t.ex. introducerar hundar för varandra på rätt sätt, vilka signaler man ska titta efter m.m. för att förhindra konflikt och annat när det handlar om hundar i grupp. Jag kan även få hjälp att läsa andra hundars energi genom min egen flock, beroende på deras beteende i mötet med en ny hund vet jag ganska snart och mer exakt vad jag har framför mig. Man kan säga att min flock skvallrar. När jag rehabiliterar hundar fungerar mina hundar som influenser, de blir förebilder och hjälper till att visa hur man för sig i olika sammanhang. De bästa lärarna för att utbilda en hund i sunt språk och harmoniskt samspel, är andra balanserade hundar.


Har du någon fundering kring din hunds agerande, varför den handlar som den gör i vissa situationer eller annat? Skicka gärna ett mejl med din fråga!


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.