Hundkurser

DSC_2703_edited.jpg

HUNDKURSER/FÖRELÄSNINGAR

”Tala Hund” syftar till att hjälpa dig att förstå hur din hund tänker, varför hunden beter sig som den gör och hur du kan kommunicera med din hund på ett effektivt sätt som din hund faktiskt förstår.

”Var glad och ha kontroll”


 

13/4-18 – 15/4-18 HUNDKLASS med Tony Knight www.tonyknightdoglisterner.com

Plats: Odensbacken (Exakt plats kommer senare)

Kursen är uppdelad på tre dagar: Fredag 18:30-20:30, Lördag – Söndag 9:30- ca 12:00

Kursen hålls på Engelska, men låt inte det hindra er. Både jag och Magdalena från Maggies Hunderi kommer finnas på plats för översättning och stöttning. Tony är internationell Dog Listener, han jobbar världen över, bland annat i USA, Europa och i Australien.

Tony jobbar med en metod som heter Amichien Bonding, som han tagit efter sin mamma Jan Fennell. Metoden är mjuk och helt på hundens villkor. Vi lär oss att kommunicera och använda hundens naturliga signaler, med hjälp av hundens naturliga språk kan vi åtgärda beteendeproblem på ett lugnt, positivt och skonsamt sätt. Även kunna fördjupa och stärka en redan bra relation med sin hund.

På fredagen kör vi endast teori, utan hundar. Lördag – Söndag sätter vi teorin i praktiken, mer info om kursens upplägg får ni via mejl när ni bokat en plats.

Platserna är begränsade så skynda er att boka!

Pris: 1400kr (1 person & 1 hund), 2000kr (2 personer & 2 hundar)

Man betalar in en bokningsavgift på 300kr (återbetalas ej vid ångrat köp), resterande belopp betalas senast dagen innan kursstarten.

Om ni inte vill missa denna unika möjlighet görs anmälan till:

dogsofdiva@outlook.com


 

17/2-18 FÖRELÄSNING – Det goda hundägarskapet

Mervi Kärki från Hundinspiration kommer och föreläser om hundens naturliga språk och berättar hur hon med sin första hund Kenzo lyckades vända sin desperation till inspiration. Att leva med hund är underbart, men för alla är det inte alltid så. Både jag och Mervi har haft en tuff start med våra hundar och det var till en början allt annat än njutbart.

Med kunskap om hundens språk så hjälper vi dig att utvecklas i rätt riktning om du t.ex. har en hyperaktiv, aggressiv, reserverad, osäker, eller stressad hund. Vi kommer hjälpa dig förstå VARFÖR din hund gör som den gör och VAD du kan göra när trassliga situationer uppstår i er vardag. Föreläsningen är även till för dig som bara vill bygga en djupare förståelse och stärka relationen med din hund. Du behöver heller inte vara hundägare, utan är du bara intresserad av att lära dig mera om hund så är du också välkommen att delta.

Det kommer också finnas tid till dina egna frågor och funderingar…