Konsultationer


IMG_0469_edited_edited

PERSONLIG OCH INDIVIDANPASSAD VÄGLEDNING OCH COACHNING

Konsultation, är ca 2 timmar och kostar 2000kr (för en hemkonsultation tillkommer milersättning på 20kr/mil):

Man bokar en tid där vi träffas hemma hos er i hundens hemmamiljö om möjlighet finns, ibland träffas vi hos mig. Ni ger mig eran berättelse om vad som upplevs som problem. Därefter ger jag er en teoretisk grund i hundkommunikation, vi går igenom vilka ändringar jag rekommenderar och varför, vi gör även praktiska övningar om hunden är redo. Efter en konsultation får ni fri support via telefon och mejl i 6 månader för frågor och funderingar som kan uppkomma under resans gång.

Konsultation – Välkommen Hem, är 3 tillfällen och kostar 2500kr (för hemkonsultation tillkommer milersättning på 20kr/mil):

Denna tjänst är till för er som ska skaffa en ny familjemedlem, som vill ha förebyggande råd och tips för att undvika större framtida problem i relationen till sin hund. Först har vi en telefonrådgivning, där pratar vi om vad som är viktigt att tänka på när man får hem sin hund. Sedan får man hem boken FRÅN HUNDENS SIDA på posten, när hunden fått landa på hemmaplan i ett par veckor ses vi för en konsultation och fyller på med både teoretisk och praktisk kunskap. Sedan hörs vi av för en uppföljning över telefon. Efteråt har ni fri support via telefon och mejl i 6 månader för frågor och funderingar som kan uppkomma under resans gång.

Telefon-konsultation, är ca 2 timmar och kostar 1000kr:

E-boken FRÅN HUNDENS SIDA skickas via mejl och den ska läsas igenom innan själva telefon-konsultationen. Det är för att ni redan ska ha en grund om vad vi kommer prata om. Jag kommer sedan via telefon guida er på ett djupare plan i hundens kommunikation, samt svara på era frågor och funderingar. Ingår fri support i 2 månader (via telefon och mejl).

Telefon-Coaching, 400Kr /timme:

Har du gått en konsultation och din fria support har gått ut eller har du bara frågor och funderingar som du vill ha svar på, då är denna tjänst för dig.

BOKAKONSULTATION


FÖR ER SOM GÅTT EN KONSULTATION MEN VILL HA FÖRDJUPNING PÅ VISSA OMRÅDEN TEORETISKT OCH PRAKTISK.

Privatlektion, är ca 1 timme och kostar 500kr:

Vad vill du lära dig mera om, vilket område skulle du och din hund behöva utvecklas i ännu mer? Här kan du önska vad du teoretiskt vill veta mera om, det ingår även praktiska moment till teorin. Vad du och din hund än behöver jobba extra på, hjälper jag er så att ni kan lyckas.

NY tjänst! Privat Flockpromenad, är ca 90min. och kostar 300kr:

Nu kan du och din hund komma och vandra med mig och min flock. Din hund får känna på hur det är att vara delaktig i en flock som är i rörelse, din hund får lära sig samspela och integrera med andra hundar på ett helt annat plan.  Du som ägare får känna på hur det är att gå med många hundar, lära dig mera om flockliv och hur stark inverkan en promenad kan ha på dig och din hunds relation i helhet.

BOKALEKTION


OBS!

Har du ett presentkort?

Glöm inte att säga till om det när du bokar en konsultationstjänst, efter att bokningsavgiften är betald och resterande belopp har fakturerats går det inte att bruka presentkortet vid just detta tillfälle.

OBS! Man kan bara nyttja ett presentkort per bokat tillfälle.


-Var en god ledare och bygg det förhållande som du och din hund förtjänar.