Kurser & Workshops

KURSER & WORKSHOPS

Få kunskap och låt dig utvecklas i ditt hundägarskap.

Vi erbjuder fler kursvarianter än vad som visas här på hemsidan. Håll utkik efter våra kommande kurser & workshops på Facebook & Instagram. Du kan även hitta våra planerade kurser och aktiviteter på länken nedan!


-Vänd stress till trygghet och störning till fokus.

För hundar från 3 månader – senior.

En bra grund är nyckeln till en mer harmonisk och kommunikativ hund, en kommunikativ hund är en lättränad hund. Stärk relationen med din hund, på den här kursen är alla hundar välkomna oavsett beteendeproblem eller inte. Lär dig bl.a. hur man sänker stress, löser ev. beteendeproblem, stärker hundens impulskontroll och hur du skapar en naturlig följsamhet och kontakt med din hund.

-Skapa en hållbar lydnad och få ett friare hundliv.

För hundar från 3 månader – senior.

Att träna med sin hund är relationsbyggande på en helt annan nivå, att träna rätt gör även vardagen med hund lite mera lätt. Hur smidigt är det inte att ha en funktionell lydnad på sin hund? På denna kurs är hundar utan beteendeproblem och med lättare beteendeproblem välkomna. Lär dig bl.a. hur du bygger upp olika kommandon från grunden och hur du skapar en hållbar lydnad som är praktisk att ha i vardagen.