Flocken


MINA HUNDAR

Varför en flock, det undrar vissa. Utan min flock skulle jag inte kunna göra ett sådant bra arbete med andra hundar som jag gör idag. Människor kan lära en hund mycket, när det kommer till sociala regler, samspel och hundens naturliga språk är hundarna de bästa lärarna för varandra. Därför är jag glad att kunna ha min fina flock vid min sida, tillsammans gör vi ett fantastiskt arbete.

-Se, lyssna & lär av din hund.


DSC_1785_edited

Tana (Född 2012, terrier-blandras)

Tana Banana. Hon är liten, supersöt, kan ha en egen vilja likt en åsnas. För det mesta är Tana väldigt okomplicerad, tillgiven och go individ. Har hon en åsikt så missar ingen den, andra hundar trampar inte på denna lilla dam i första taget.

DSC_1789_edited

Siri (Född 2012, pinscher-blandras)

Siri är flockens näst minsta medlem och märks knappt av här hemma. Hon är otroligt lätt, lyhörd, positiv och alltid på alerten. Pussar & kramar är inget för Siri, men hon ligger gärna nära och njuter av sällskap.

DSC_2261_edited

Alf (Född 2013, galgo espanol )

Alf är en mjuk och känslig kille, med lång ”stubin”. Men kan sätta sina gränser om situationen verkligen nödvändigtvis kräver. Han är också sprallig och nyfiken och hänger alltid på dom andra hundarna när äventyr vankas. Riktig härlig kille som har många roliga och lustiga saker för sig.

dagge_edited_edited.jpg

Dagmar (Född 2009, chihuahua)

Minsta minstingen i flocken, med sina knappa 2 kg tar hon verkligen plats i gruppen och låter INGEN trampa på henne. Hon är bestämd och har attityd. Hon stämmer verkligen in på; LITEN på utsidan och STOR på insidan.

IMAG1402_edited

Charles-Ingvar, ”Sickan” (Född 2017, border collie)

Denna goa men otroligt egensinniga individ har vi döpt efter karaktären i Jönssonligan, var det något han hade när han kom till oss så var det alltid en plan i bakfickan. Sickan är idag en genomsnäll, mjuk kille som lärt sig att ta livet med ro.