Flocken

DSC_1804_edited.jpg

Varför en flock, det undrar vissa. Utan min flock skulle jag inte kunna göra ett sådant bra arbete med andra hundar som jag gör idag. Människor kan lära en hund mycket, när det kommer till sociala regler, samspel och hundens naturliga språk är hundarna de bästa lärarna för varandra. Därför är jag glad att kunna ha min fina flock vid min sida, tillsammans gör vi ett fantastiskt arbete.

”Se, lyssna & lär av din hund”

Tana (Född 2012, terrier-blandras)

Tana Banana. Hon är liten, supersöt, kan ha en egen vilja likt en åsnas. För det mesta är hon väldigt okomplicerad, tillgiven och go tjej som ALDRIG tackar nej till mys.

Siri (Född 2012, pinscher-blandras)

Siri är flockens näst minsta medlem och märks knappt av här hemma. Hon är otroligt lätt, lyhörd, positiv och alltid på alerten. Gosa är inget för Siri, kramar och pussar klarar hon sig utan men ligger gärna nära och njuter av sällskap.

Alf (Född 2013, galgo espanol )

Alf är en mjuk och känslig kille, med lång ”stubin”. Kan sätta sina gränser om situationen verkligen kräver. Han är också sprallig och nyfiken och hänger alltid på dom andra när äventyr vankas. Riktig härlig kille som har många roliga och lustiga saker för sig.

Alice (Född 2012, galgo espanol)

Alice är en extremt avslappnad individ som inte låter sig beröras av mycket. Hon har ett riktigt ”poker face”, denna dam har enormt mycket pondus och självbehärskning. Hon är mjuk, lätt att göra med och en riktig begåvning när det kommer till det sociala i hundvärlden.

Dagmar (Född 2009, chihuahua)

Minsta minstingen i flocken, med sina knappa 2 kg tar hon verkligen plats i gruppen och låter INGEN trampa på henne. Hon är bestämd och har attityd. Hon stämmer verkligen in på; LITEN på utsidan och STOR på insidan.

Charles-Ingvar, ”Sickan” (Född 2017, border collie)

Denna goa men otroligt egensinniga individ har vi döpt efter karaktären i Jönssonligan, är det något han har så är det alltid en plan i bakfickan. Han är i nuläget ung, påhittig och testar utan dess like. Han är av den vassare sorten, en välkommen och väl behövd egenskap till vår flock.