Privatträning

BETEENDETRÄNING

Låt oss hjälp dig att förbättra din relation och träning med din hund. Lär dig förstå din hund och hur du påverkar din hunds beteende, vi analyserar både dig och din hund för att kunna individanpassa och ta fram rätt träning för er.

Som ny kund börjar man alltid med en startlektion eller en hemkonsultation.

En startlektion börjar med samtal för att sedan gå över till praktiska moment. Därefter går vi igenom vad som observerats i de praktiska momenten, vilka ändringar vi rekommenderar och varför.

(90 min) 1500kr

Kan bokas av er som gått en startlektion, hemkonsultation eller ett B&T-program.

En privatlektion är för påfyllnad av mer praktiskt och teoretisk kunskap. Vi hjälper er att utvecklas ännu mer på de områden du och din hund behöver stärkas och få mer kunskap i.

(60min) 900kr

Tjäntsen kan bokas av både nya och gamla kunder.

En hemkonsultation liknar en startlektion i upplägget fast den sker i hemmiljö.

(120min) 2500kr

Milersättning tillkommer på 20kr/mil


PRIVATKURSER

Gå våra populära kurser, fast utan andra deltagare. På en privatkurs får du och din hund vårt fulla fokus, mer praktiktid och en mer djupgående teori.

För hundar från 3 månader – senior. Kursen är uppdelad på 5 tillfällen, varje kurstillfälle är fr. 60 minuter långt.

Stärk relationen med din hund, på den här kursen är alla hundar välkomna oavsett beteendeproblem eller inte. Lär dig bl.a. hur man sänker stress, löser ev. beteendeproblem, stärker hundens impulskontroll, ökar/sänker driv och hur du skapar en naturlig följsamhet och kontakt med din hund.

(60min x 5) 1 Hund/Familj 5000kr
(90min x 5) 2 Hundar/Familj 6500kr

För hundar från 3 månader – senior. Kursen är uppdelad på 5 tillfällen, varje kurstillfälle är fr. 60 minuter långt.

Hur smidigt är det inte att ha en funktionell lydnad på sin hund? På denna kurs är hundar utan beteendeproblem och med lättare beteendeproblem välkomna. Lär dig bl.a. hur du bygger upp olika kommandon från grunden och hur du skapar en hållbar lydnad som fungerar i vardagen.

(60min x 5) 1 Hund/Familj 5000kr
(90min x 5) 2 Hundar/Familj 6500kr


Önska bokning av lektion/privatkurs här!