Projekt – ELLEN, att misslyckas är positivt?


71810065_465083717418201_7697093023821201408_n_edited

https://elinshundhjalp.com/projekt-skygga-hundar/

Tiden har verkligen rusat fram, fortare än vanligt känns det som. Man tror att man har någorlunda bra kontroll, detta år skulle inte bli lika tugnt som det förra. När jag startade Projekt – ELLEN kändes allting roligt, jag hade ett stort mål i sikte med en plan. Ganska snart in på året sattes det lite käppar i hjulet, tempot på projektet fick helt enkelt sakta ner. Under årets gång har en rad olika händelser gjort att projektet drabbats mer och mer, känslan av ett misslyckande kom ikapp… Har projeketet blivit vad jag hoppats på, nej. Projektet är inte slut förs 2019-12-31, än finns det tid att göra lite till. Jag kommer inte ro allt i hamn, men en del av det iallafall. Kan kännas som ett misslyckande, men är det något jag har gjort och gör så är det mitt bästa och mer kan jag inte göra.

-Om jag har lärt mig något? Ja, massor med nya erfareheter.


Att misslyckas är att lära sig, att lära sig är att lyckas.

Känslan av inte inte alla gånger kunna ro allt ihamn ät inte rolig, att misslyckas är inte bara ett misslyckande. Vi kan välja hur vi ska hantera det. Antinger fastnar man i den negativa tanken, eller så låter man misstagen motivera än. Vet ni vad, framgångsrika människor misslyckas ofta. MEN, de tar och utvärderar vad som gick fel, lär sig av det och går vidare. Så våga ta risker, göra många misstag och lär dig mera på grund ut av dem.

”Failure should be our teacher, not our undertaker.
Failure is delay, not defeat.
It is a temporary detour, not a dead end.”
-Denis Waitley


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.