Recensioner


KONSULTATIONER

”Jag vill rekommendera Elins kunskaper i både bokform samt samtal. De förändringarna hon gjorde gav resultat omgående. //Fredrik Örneus”

”Vi hade väldiga besvär med vår valp som då var ungefär 8 månader. Han skällde som en galning när vi var ute på promenad. Han skällde på allt och alla. Han blev dom paralyserad, det gick inte att nå honom och få honom tyst. Det var väldigt jobbigt på många sätt. Vår uppfödare tipsade oss om Elins hundhjälp. Elin kom till oss på besök och såg att vi har en känslig och osäker liten pojke. Hon tipsade om saker vi skulle tänka på och lärde oss hur vi skulle hantera honom. Vi jobbade med det Elin lärt oss och gör fortfarande det. Idag är han så mycket bättre, visst skäller han ute, men inte alls som tidigare. Jag vet att jag har en känslig hund och behandlar honom efter det. Vi är så tacksamma för den hjälp vi fick. Utan den vet jag inte om vi hade orkat. Nu tycker jag att vi har en glad liten hund som älskar sina människor och väldigt gärna vill vara till lags. Tack Elin för all hjälp och stöd. Kram från Ingalill och Sören”

”Jag adopterade för en tid sen en gatuhund ifrån Amigos Mios. Ända sen den dagen har Elin funnits behjälplig med tips, råd och stöttning. Hon är otroligt pedagogisk och förklarar på sätt som gör att man förstår varför ens hund agerar på ett vist sätt och hur man bör bemöta det. Vi har fått små enkla övningar som har gjort stor skillnad i vardagen. Jag kan varmt rekommendera Elin till alla som vill ha hjälp att förstå sin hund bättre. //Rebecka Rolandsson”

”Om hundar kunde tala skulle vi inte behöva Elin.
Har du bekymmer med vovven så pratar Elin hundspråk. Absolut ett nödvändigt verktyg i strävan för att lösa just dina bekymmer mellan dig och din pälsklädda kompis. //Nicklas Sjöberg”

”Loke och jag tackar för alla råd.. Speciellt Loke tackar Elin, nu är det lättare att förstå matte. Otroligt vad mycket man kunde uppnå bara på ett par timmar. //Ann-Katrin Konrad”

”Elins hundhjälp är helt suverän vår Wilda är så duktig att gå fint i koppel och hoppar ej mot bilar. Men fortfarande behöver vi råd med bl.a att träffa andra hundar de är bättre men ej ok. Mat situation är nåt vi tränar på. Men måste verkligen rekommendera Elin hon läser av vad hundarna så vi hundägare får förståelse varför de är olika .??? Tusen tack för all hjälp. //Ulla Granath”

”Otroligt engagerad och kunnig. Vi har en bit kvar men jag är lugn för att vi kommer klara det med Elins hjälp. //Anna Källström”

”Elin, underbara Elin, och hennes kärlek till hundar!
Efter bara ett (1!) möte med henne hade hon visat och lärt oss ett nytt sätt att se på våra hundar och samvaron med dom! Och det gav verkligen resultat! Borta är nu tröttsamt dragande i koppel med Charlie och påfrestande intensivt skällande i tid och otid av Freddie! Och vilken generositet har hon inte visat efteråt med långa mail och telefonsamtal!
Behöver du hjälp med din hund finns ingen bättre! //Ulla Stålhane”

”Att höra av mig till Elins Hundhjälp, var starten till något större och jag är evigt tacksam för hennes tid och stora engagemang, varma hjärta och många goda råd! // Jenny Karlsson & Spira”

”Är så glad att jag tog kontakt med Elins hundhjälp, otroligt duktig på att läsa av hundar och se vart det grundläggande problemet ligger. Bra service och finns alltid till svars om det är något man funderar över. //Emma Virta”


KURSER

”Elin är fantastisk duktig, och ni som missade Kursen hon ordnade med Tony Knight, missade verkligen nåt. Så intressant, underhållande och inspirerande. Både jag, mina hundar och min omgivning tackar! //Åsa Hjort”


BOKEN (TALA HUND – TYST KOMMUNIKATION)

”Har just läst Elin Anderssons bok TALA HUND – Tyst kommunikation. Både lättläst och bra, för den beskriver tydligt hur man gör i olika situationer. Jag kan verkligen rekommendera den till alla som är intresserade av hund. //Alice Carlström”

”En jättebra och lättläst bok. Elin har plockat fram det viktigaste och inte krånglat till det. Hon är personlig och förklarar hur vi talar hund. Toppenbok!!!! //Lisa Bülow”

”Läst boken, den är toppen. Hoppas på fler böcker! //Rosie Johansson”


DAGIS/PENSIONAT

”Bästa hundpensionatet, hemmiljö där hundarna är med i vardagen //Anette Rydberg”

”Elin är en fantastisk person med mycket kunskap om hundars sätt att kommunicera och leva i flocken. Jag har min Welsh Springerspaniel hane Amor på dagis hos Elin. Amor är min stora ögonsten och endast det bästa är gott nog för honom ! Jag känner mig mycket trygg med att lämna honom till Elin! Man märker att han är trygg och lugn , han mår mycket bra av att vara där! Har fått många goda tips och råd från Elin! //Ann-Sofie Lang”

”Kanon service, alltid efter hundens bästa! Vad skulle vi göra utan Elins hundhjälp?? //Isabella Lenke”