Veckans Citat (9)


72285495_530226884472244_5735603334006439936_n_edited_edited1

”Det fina med att bli äldre är att man inte förlorar alla de andra åldrarna man varit med om.”

MADELEINE L’ENGLE

Att bli äldre är något alla inte är helt bekväma med, somliga går igenom så kallade ålderskriser. Själv har jag varit en av dem, men är inte det idag. Hur strulit vissa saker än har varit en gång i tiden så uppsakattar jag dessa perioder idag, vem hade man blivit om det inte vore för allt strul jag utsatt mig för. Jag känner mig väldigt bekväm med att åren går, jag trivs mer och mer med mig själv och allt i livet. Jag är nöjd med det lilla i vardagen, till skillnad från förr. Att åldras är för mig något som blivit positivt, jag får mer och mer bra erfarenheter och lärdomar. Alla åldrar har haft sin charm, jag ser fram emot nästa.

Hur känner du för att bli äldre?


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.