VIP Tjänster

VIP-TJÄNSTER

Låt din hund uppleva roliga och strukturerade aktiviteter, dagar eller dygn hos oss, din hund kommer bland annat att få njuta av lugn, säker socialisering, träning, flockpromenader m.m.

FLOCKLIV

Flocklivs-tjänsten är för hundar som genomgått och slutfört något av våra Board & Train program.

Vårt flocklivsprogram är ett komplement för att hjälpa dig att uppnå era träningsmål i vardagen genom att uppfylla hundens grundläggande och instinktiva behov. Våra strukturerade aktiviteter ger din hund möjlighet att uppleva nya nivåer av socialt beteende och den får njuta av en miljö som är utformad för framgång. Hundarna erbjuds flockpromenader, socialisering, löpbandstid, cykling och individuell träning. På sommaren har vi även vattenaktiviteter.

PRISER

Mån – Tors400kr/dygn
Fre – Sön500kr/dygn
Storhelg600kr/dygn
1 Veckafr. 3000kr

VÅRA AKTIVITETER

Aktiviteterna är för hundar som varit på en konsultation, gått ett B&T-program eller deltagit på någon av våra kurser. Varje aktivitet är ca 60 min lång.

FLOCKPROMENAD

Kom och gå med oss. Din hund får känna på hur det är att vara delaktig i en flock som är i rörelse, den får lära sig samspela och integrera med andra hundar på ett helt annat plan. Du får känna på hur det är att gå med många hundar, lära dig hur stark inverkan en promenad kan ha på dig och din hunds relation.

TRYGGA HUNDMÖTEN

Ett träningstillfälle där man under kontrollerade former tränar på just hundmöten. Vi hjälper er att förstå; varför problem kan uppstå, eran egen hunds signaler, vad ni bör titta på hos den mötande hunden och hur ni kan guida er hund på ett lugnt och pedagogiskt sätt genom situationen.

PASSIVITET & IMPULSKONTROLL

Hjälp din hund att hitta ett inre lugn så den lättare kan koppla av i olika miljöer, i samband med att hunden lär sig koppla av får den också en bättre själv och impulskontroll. Avkoppling och vila i kombination med rätt motion är nyckeln till en mer avslappnad & stressfri hund.

SÄKER SOCIALISERING

Socialisering med andra hundar är så mycket mer än att bara låta dem leka tillsammans, leken är endast liten del av det sociala samspelet. Under Säker Socialisering lär du din hund att samspela och umgås runt andra hundar utan en massa stim och stoj.

AKTIVITETSDAGAR

På en aktivitetsdag erbjuds upp till 3 olika aktiviteter, de dagar vi erbjuder flera aktiviteter efter varandra ni kan välja om ni vill delta på 1 eller flera av aktiviteterna.

PRISER

1 Aktivitet200kr/ekipage
2 Aktiviteter300kr/ekipage
3 Aktiviteter400kr/ekipage

PLANERADE AKTIVITETSDAGAR!

TRYGGA HUNDMÖTEN & SÄKER SOCIALICERING

  • Datum: 11/12
  • Tid: 10:00-12:00
  • Plats: Odensvallen (Idrottsvägen 4)

Anmälan sker via mejl eller sms, en anmälan är bindande.