Board and Train

BOARD & TRAIN PROGRAM

Med kunskap och utveckling i fokus.

Board&Train innebär att man lämnar in sin hund hos oss under en perioder för beteendeträning, i samråd med ägaren kommer vi överens om ett lämplig program och vilket upplägg som passar hunden bäst.

Vi ser helst att man kommer för en startlektion innan vi bokar in er hund på ett Board &Train program. Det är bl.a. för att vi ska få en rättvisare bild av hunden och för att kunna se vilket program som faktiskt skulle passa hunden bäst.


Detta program är för hundar med lättare beteendeproblem så som; Dragande & bitande i kopplet, hoppande & nafsande på människor, exaltation vid hundmöten etc.

Här får hunden lära sig att förstå regler, gränser & begränsningar i olika sociala sammanhang och miljöer, programmet inkluderar även en praktisk lydnadsbas.

4 Veckor, 18.000kr

Det här programmet är anpassat för hundar som har en viss grad av reaktivitet, lätt till exaltation, mat & resursvaktande, sociala problem med andra hundar, osäkerhet i nya miljöer, osäkerhet med nya människor etc.

Under denna tid lär vi verkligen att känna din hund, genom individanpassad träning jobbar vi med hundens beteendeproblematik. Programmet ikluderar även socialicering av olika slag och en viss lydnadsträning.

6 Veckor, 25.000kr

Det här programmet är för hundar som har allvarligare problem. Separationsångest, fobier, manier, extrem reaktivitet, resursvaktande, aggression mot hundar/djur/människor, extem rädsla, hyperaktivitet etc.

Under de första veckorna kommer vi att fokusera på att bygga en stadig relation med hunden och lägga en grund inför den kommande träningen. De återstående veckorna kommer vi att jobba mer koncetrerat med hundens beteendeproblem och utsätta den för vardagliga triggers.

8 Veckor, 32.000kr

Boka enskilda dagar eller veckor. Alla hundar oavsett beteendeproblem är välkomna här. Tjänsten riktar sig till er som vill ha extra träningshjälp med sin hund, behöver avlastning alt. hundvakt när ni ska åka bort.

Under tiden hunden bor med oss så lägger vi ner tid, engagemang och jobbar med hunden. Ett Board & Train progam löser mycket, men vi hinner definitivt göra något på en kortare tid.

750kr/dag | 5000kr/vecka


OBS! Denna tjänst är för tidigare Board&Train kunder.

Låt din hund få uppleva roliga och strukturerade dagar med oss. Denna tjänst kan liknas med en pensionattjänst och riktar sig hundar som vi tidigare jobbat med. Hunden erbjuds anpassad socialicering, motion och basic träning. Allt för att upprätthålla tidigare arbete med hunden.

Fr. 500kr/dag | 3500kr/vecka


Önska bokning av ett Board&Train program/dagar här!