Board and Train

BOARD & TRAIN PROGRAM

Board&Train innebär att man lämnar in sin hund hos oss under en perioder för beteendeträning, i samråd med ägaren kommer vi överens om ett lämplig program och vilket upplägg som passar hunden bäst.


Detta program är för hundar med lättare beteendeproblem så som; Dragande & bitande i kopplet, hoppande & nafsande på människor, exaltation vid hundmöten etc.

Här får hunden lära sig att förstå regler, gränser & begränsningar i olika sociala sammanhang och miljöer, programmet inkluderar även en praktisk lydnadsbas.

4 Veckor, 18.000kr

Det här programmet är anpassat för hundar som har en viss grad av reaktivitet, lätt till exaltation, mat & resursvaktande, sociala problem med andra hundar, osäkerhet i nya miljöer, osäkerhet med nya människor etc.

Under denna tid lär vi verkligen att känna din hund, genom individanpassad träning jobbar vi med hundens beteendeproblematik. Programmet ikluderar även socialicering av olika slag och en viss lydnadsträning.

6 Veckor, 25.000kr

Det här programmet är för hundar som har allvarligare problem. Separationsångest, fobier, manier, extrem reaktivitet, resursvaktande, aggression mot hundar/djur/människor, extem rädsla, hyperaktivitet etc.

Under de första veckorna kommer vi att fokusera på att bygga en stadig relation med hunden och lägga en grund inför den kommande träningen. De återstående veckorna kommer vi att jobba mer koncetrerat med hundens beteendeproblem och utsätta den för vardagliga triggers.

8 Veckor, 32.000kr


Önska bokning av ett Board&Train program här!